Termékleírás

Mit nyújt Önnek a CANIPREM?

Minden kutyatulajdonos azt szeretné, hogy a kutyája egészséges, mozgékony, csillogó szőrzetű és hosszú életű legyen. Ehhez a megfelelő felnevelés, tartás és mozgatás mellett kiváló takarmányozás is szükséges. Azaz a legjobb táplálóanyagtartalmú eledelek mellett nagyon fontos a teljes értékű táplálékiegészítő is, hogy a gazdi által adott fehérje, szénhidrát és zsír tartalmú eledelhez a Caniprem által nyújtott ásványi anyagok és vitaminok egyensúlya tökéletes legyen a takarmányban, így olyan teljes értékű eledelt kapjon a kutya, amely segít kihozni genetikai maximumát.

Ezt nyújtja Önnek a CANIPREM.

 Házikészítésű eledelből szuper prémium eledel

A kutyák által a legjobban kedvelt – és gazdaságos – eledel a saját magunk által összeállított hús és gabona (pl.: főtt tészta, főtt rizs) alapú takarmányok. Ezek kielégítik a kutya fehérje-, szénhidrát- és zsírigényét, de nem megfelelő mennyiségben és arányban tartalmazzák a vitaminokat és ásványi anyagokat.

Javasolt: 50 % hús + 50 % gabona + CANIPREM kiegészítő biztosítja, hogy a kutya a kedvenc ételét kapja, de a tulajdonos is nyugodt legyen a táplálkozás minőségét illetően. A CANIPREM teljes mértékben kielégíti a kutyák makro-, mikroelem és vitamin iránti igényét.

Kész kutyatápokkal együtt etetve is kiváló hatása van a Canipremnek!

Természetesen minél jobb minőségű egy előre gyártott eledel, a Caniprem adagját annál inkább vissza lehet csökkenteni. Szuper prémium kutyatápok mellé a Canipremből elég fél adagot etetni.

 

Mi van a dobozban?

kutya-nb
 
A CANIPREM doboza, amelynek nettó tömege 1,25 kg. Tartalmazza az olajat és a port.

 

A CANIPREM olajának flakonos, pumpás kiszerelése:  A nettó súlya 0,25 kg. Az olaj tartalmaz olajsavat, A-vitamint, E-vitamint, linolénsavat (ALA), EPA-t, DPA-t, és DHA-t.

kutya-nb

 

kutya-nb

A CANIPREM por alkotórésze. Nettó súlya 1kg. A por tartalmaz kálciumot, foszfort, nátriumot, magnéziumot, káliumot, cinket, vasat, mangánt rezet, A-, D-, E-, K-vitamint, kondroitin szulfátot és D-glükózamint. Ezeken kívül optimális arányban tartalmaz még C-vitamint, B-vitamin csoportot, biotint, folsavat, kolint, szelént és jódot.